El Ex Corporation осигурява промоционални условия за ВЕИ производителите през юли

При сключване на договор с El Ex Corporation до края на месец юли 2023 г., размерът на компонентата за администриране и балансиране на производството, прогнозирането и управлението на товаровите графици ще е само 2% за първите 3 месеца.

Защо да се доверите на нас?

El Ex Corporation е лицензиран търговец на електрическа енергия и координатор на стандартна балансираща група. Още от основаването си през 2010 год. дружеството отстоява своята мисия за достъп до свободния пазар. Фирмата е регистриран участник на Българска независима енергийна борса (БНЕБ) и пълноправен член на АСЕП (Асоциация свободен енергиен пазар) от 2016г. От средата на 2022г. е член и на АПСТЕ (Асоциация за производство, съхранение и търговия с електроенергия). Като наши партньори, вие получавате :

 • изкупуване на произведената електрическа енергия при най-атрактивни условия
 • борсово представителство
 • прецизно прогнозиране на производството
 • професионални консултантски услуги  
 • отзивчивост и професионализъм
 • непрекъсната директна комуникация

Как да получим офертата?

За да получите достъп до тези условия, можете да:

 • се свържете с нас на телефон  02 955 19 18
 • изпратите запитване на нашия имейл office@elex.bg

Детайлите, които имат значение

Ако вашата централа е в процес на изграждане, но все още не е в процес на експлоатация, то това няма да ви попречи да се възползвате от промоционалните условия, които El Ex Corporation предлага.

Сключването на договор с преференциални условия и цени в посочените срокове е напълно възможно!

Изпълнението на договора ще започне след като централата Ви бъде напълно изградена, пусната в експлоатация и поставена под напрежение от страна на разпределителното дружество.

Когато централата Ви вече произвежда и отдава енергия в мрежата, El Ex Corporation ще започне процеса на изкупуване при най-благоприятни, съобразени с пазарната обстановка цени и условия.

След сключването на договор за изкупуване на електроенергия, El Ex Corporation подготвя нужната документация, следи стриктно крайните срокове и предоставя навременна информация за всичко, което трябва да знаете и предприемете.

Партньорства с ВЕИ производителите

Стремежът към енергийна трансформация и по-природосъобразен начин на живот се изразява в стабилни, дългосрочни взаимоотношения с производителите на енергия от възобновяеми източници. El Ex Corporation предлага стабилност и сигурност на своите партньори.

2 коментара за “El Ex Corporation осигурява промоционални условия за ВЕИ производителите през юли

 1. Зарко Стоянов Отговор

  Здравейте,
  във връзка с вашето предложението, моля да ми изпратите оферта за сключване на договор за изкупуване на ел. енергия от ФеТЦ 40 kW. ФеТЦ е въведен в експлотация и имаме констативен протокол. При необходимост, мога да изпратя допълнителна информация.
  Поздрави, Зарко Стоянов – управител.

 2. ДИМИТЪР УЗУНОВ Отговор

  Здравейте , днес 23,08,23 получих констативен протокол,за годност на ФЕЦ от обща инсталирана мощност 19,575 Кwp/максимална активна мощност 18Kwp, които ми дава възможност да продавам на свободния пазар и да сключвам договор.Моля да получа вашата оферта за покупка на излишната енергия. тел 0899110330 , поздрави

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *Абонирайте се за нашия месечен бюлетин, за да получавате актуална информация за пазара, преференциални цени и оферти.