Промоционална оферта за новите ВЕИ производители от El Ex Corporation

Топлите летни дни може да са към своя край, но това далеч не се отнася за офертите, които компанията предлага на своите клиенти

Партньор в нужда се познава

Ние в El Ех Corporation знаем колко трудно e всяко едно начало. Пазарната обстановка и цените подлежат на непрестанни промени, изискванията и административните процеси са необятни и всеобхватни, а мненията относно инвестициите в зелена енергия никога не са еднозначни. Именно затова новата ни оферта цели да подпомогне новоприсъединените ВЕИ производители, осигурявайки им 0% разходи за прогнозиране, балансиране и административно обслужване до края на 2023г.

Подавайки ръка на новите ВЕИ производители, ние желаем да създадем условия за дългосрочно и ползотворно партньорство.

Какво включва офертата?

 • Администриране и балансиране на потреблението
 • Прогнозиране и управление на производството
 • Атрактивни условия за изкупуването на произведената енергия
 • Борсово представителство
 • Консултантски услуги
 • Личен акаунт и професионално отношение

Изискванията към нашите клиенти

Предложението е валидно за новоприсъединени ВЕИ производители с инсталирана мощност до 500 KW

Как да получим офертата?

За да сключите договор за изкупуване на произведената от Вас енергия или за да  получите допълнителна информация за офертата, можете да:  

 • се свържете с нас на телефон  02 955 19 18
 • изпратите запитване на нашия имейл office@elex.bg

Защо да изберете El Ех Corporation като партньор за вашия следващ проект

El Ex Corporation е лицензиран търговец на електрическа енергия и координатор на стандартна балансираща група. Още от основаването си през 2010 год. дружеството отстоява своята мисия за достъп до свободния енергиен пазар. El Ex Corporation е регистриран участник на Българска независима енергийна борса (БНЕБ) и пълноправен член на АСЕП (Асоциация свободен енергиен пазар) от 2016г., а от средата на 2022г. е член и на АПСТЕ (Асоциация за производство, съхранение и търговия с електроенергия).

El Ex Corporation предлага надеждно партньорство, сигурни условия за изкупуване и възможност за развитие на всички свои партньори от ВЕИ сектора. Повече оферти, информация и новини може да намерите тук.

2 коментара за “Промоционална оферта за новите ВЕИ производители от El Ex Corporation

 1. Цветана Димитрова Отговор

  Здравейте,
  Моля ви за повече конкретика по офертата и примерен договор. Става въпрос за малка фотоволтайчна централа към къща за гости в Созопол – 20 КВт. Планираме да влезе в експлоатация през май догодина.
  Сърдечни поздрави,
  Цвети

 2. Емил Отговор

  Здравейте имам фотоволтайчна централа 30квт и съм на свободният пазар може ли да ми дадете цена

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *Абонирайте се за нашия месечен бюлетин, за да получавате актуална информация за пазара, преференциални цени и оферти.