El Ex Corporation насочва усилията си към партньорство с ВЕИ производителите

Опазването на околната среда не е просто прищявка на модерното общество, а мисия на всички нас. Именно затова, El Ex Corporation се фокусира върху силни и надеждни връзки с производителите на ВЕИ. Нашата амбиция е ускоряване на процесите, свързани с енергийната трансформация на държавата.

Фокуса ни в следващите няколко месеца – до края на 2023 год. над 50% от търгуваната енергия да е от възобновяеми източници.

Стратегиите на дружеството са ориентирани около улесняване на достъпа до енергийния пазар на ВЕИ производителите, по-голяма гъвкавост относно ценообразуването и известяването при промяна в борсовата стойност на енергията от възобновяеми източници, информиране за новостите от пазара, преференциални условия и оферти.

Партньорите на El Ex Corporation също получават :

  • Изкупуване на произведената от ВЕИ електроенергия при най-благоприятни условия.
  • Борсово представителство пред БНЕБ.
  • Прогнозен анализ на производителност, баланс и възвращаемост.
  • Финансово консултиране относно редуцирането на ненужните разходи.
  • Поетапно информационно съдействие относно процесите по изграждане на ФЕЦ, ВЕЦ, вятърни електроцентрали и други ВЕИ инвестиции.

Последните събития

Тези цели бяха анонсирани на ежегодното изложение „Архитектурно-строителна седмица 2023”, което се проведе между 29 март – 1 април в Интер Експоцентър. В допълнение към него се състояха и други събития, които установиха мрежа от контакти между търговци и клиенти, събраха и създадоха гледни точки и перспективи. Сред най-дискутираните теми бяха енергийната ефективност, рециклирането и зелената енергия. Интересът към по-зеленото бъдеще на България събра приблизително 14 000 души.

Партньор в нужда се познава

Принципите, върху които се гради успешното бизнес партньорство и които El Ex Corporation следва в стремежа си да бъде надежден партньор на ВЕИ производителите са:

  • желание за взаимопомощ
  • спазване на крайните срокове
  • обменяне на идеи
  • достъпна комуникация с ръководните отдели на компанията

El Ex Corporation е компания с над 13-годишна история. От самото начало държим на професионално обслужване, непрекъсната комуникация с клиента, детайлен поглед към индивидуалността му. През дългите години практика да се развие пълния потенциал на всеки клиент, вече не се усеща като работа, а като призвание. Нека заедно да превърнем идеите ви в цели и целите – в действия, които ще осмислят утрешния ден.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *Абонирайте се за нашия месечен бюлетин, за да получавате актуална информация за пазара, преференциални цени и оферти.